2012. július 11., szerda

Kiegészítő, ami kiegészít - I. rész

Javában tombol a nyár, sőt már olykor kókadozunk is a nagy forróságban, de ilyenkor is fontosnak tartom, hogy hordjunk kiegészítőket. Sokakban felmerül a kérdés, na de milyet?
A lényeg, hogy téged tükrözzön és jól érezd magad benne.

Személy szerint kedvelem a hangsúlyos, akár nagyobb darabokat is, ebből bőven elég egy darabot magadra ölteni, akár csak egy drámai megjelenésű fülbevaló vagy egy vidám nyaklánc formájában.
Természetesen egy harmonikus kis szett is csodákra képes, legyen az egy nyaklánc-fülbevaló, vagy egy gyűrű-karkötő szett.
Persze ne felejtsük el a mondást, amikor reggel a tükör előtt készülődünk, hogy a kevesebb olykor több. Ha ezt betartjuk, nagy baj nem lehet, azaz biztosan nem fognak ránk mutogatni a metrón. :)


Nyáron a praktikumot is szem előtt kell tartanunk, azaz mindenképp antiallergén, nikkelmentes darabokat válasszunk, mert a meleg miatt még annak is előjöhet a fém allergiája, aki alapból nem is érzékeny rá.


Fontos kérdés a kiegészítőknél az anyag és a szín választás is, de ezekre majd csak a következő részben térek ki. Addig is bátran kísérletezzetek az ékszerekkel! :)


Summer time


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése